Bemutatkozás

Vámtarifaszám megállapítás, vámtanácsadás gyorsan

Tagságok: Magyar Vámügyi Szövetség, Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Oktatói Tevékenység: Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum (BGSZC), Külkereskedelmi Oktatási és Tanulmányi Központ (KOTK)

Tisztelt Látogató!7

Szakmai pályámat 1999. évben kezdtem a Vám- és Pénzügyőrségnél, mint hivatásos pénzügyőr, ezáltal nagymértékű és átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezem a vámigazgatás és vámtanácsadás területén.

2006. évben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd mérlegképes könyvelői, vámügyintézői, valamint pénzügyi és számviteli szakellenőri OKJ szakképesítéseket szereztem.

A vámigazgatás keretében kiemelten vámérték-transzferár kimunkálásával, ellenőrzésével, vámtanácsadással valamint árubesorolással (vámtarifaszám megállapítás) foglalkozom. Magas szintű áruismerettel és szakmai ismeretekkel rendelkezem az áruosztályozás terén, legyen a besorolni kért termék akár élelmiszer, gabona, gépjármű, alkatrész, acéltermék, vegyi áru, ruházati cikk.

Szakmai munkámhoz kapcsolódóan felvételt nyertem az országos igazságügyi szakértői névjegyzékbe, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara tagja vagyok, szakértői igazolvánnyal rendelkezem.

Célunk, hogy az egységes jogalkalmazás érdekében megbízóink/kirendelőink rövid időn belül szakmailag alátámasztott szakvéleményt kapjanak.

Szabó Zsuzsanna Klára                                                                                                      Igazságügyi vámszakértő

Szakértői igazolvány sorszáma: SZ281662

Reklámok